Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Aberrált atya gyóntatószéke

"Ha lesz egy cseh macskám, Karelnak fogom hívni."

Linkblog

HTML

Holtak napja Debrecenben

2009.11.02. 03:28 | Aberrált | 1 komment

A buszban elfogyasztott abszint mámorában éppen kilátásba helyeztem, hogy a debreceni Lovarda öltözőjének falát művérrel kifestem, mikor megjelent Szasza a Zorallból és közölte, hogy alacsonynak véli a legutóbbi anyagunk szövegeinek "belezősségi szintjét", majd visvártatva megjelent az egész brancs és betámadták a helyiségben elhelyezett zongorát heves üvöltözés közepette.
Hogy nem-e felettébb giccses és értelmetlen Magyarországon Halloween-t ünnepelni, arról valószínűleg megoszlik a hazai publikum véleménye, de a meghívást igen lelkesen fogadtuk el, kiindulva az előző évek pozitív Lovardás tapasztalataiból, gondolva itt elsősorban a magas közönséglétszámra.
Nos, ez most nemigen jött be, nem csak azért, mert első fellépőként álltunk fél nyolckor a tágas és kvázi üres terem színpadára, de mint később a látogatóktól megtudtam, a koncertkezdés kilencre volt meghirdeve. Mellesleg pedig hozzá tenném, a produkció közben beszivárgó negyven ember is maradandóbb élményekkel tért volna hajnalban nyugovóra, ha megkapva a beígért projektort, megoldható lett volna a tervezett vetítésünk. Jogosan állíthatom, hogy a maroknyi ifjúság kulturális fejlődését a szervezőség erősen akadályozta, mikor eme technikai hiányosság által felelőtlenül megfosztotta a fiatalokat attól az élménytől, hogy a színpad hátterében kifeszített vásznon nemi erőszakot elkövető élőholtakat, valamint bárddal az erdőben bolyongó, ótvaros arcú véglények ámokfutását élvezzék végig a Yellow Spots zenei aláfestésével kísérve.
A csapat - végezve kötelességeivel - természetesen a pultnál között ki, ahol is közöltem néhány helyivel, hogy Debrecen büszkesége nem a végtelenül közhelyes és hiteltelen Tankcsapda, hanem Dr Kondor, Dr Akula, Burai Árpi és a többiek. Eme állításommal nem mindenki értett feltétlenül egyet, kivéve a köreinkben megjelent Dr Akulát, aki egy igen esztétikus Erika-maszkban vette tiszteletét az esten, s önfeledten mosolygott, miközben lelkesen dézsmáltam a sörét. A csapat egyetlen józan tagjának - azaz Fenyves Márknak, a megnyerő mosolyú dzsezzgitárosnak - ismét órákba telt, mire kedves kollégáit a hazautazásra kijelölt gépjárműbe sikerült terelnie, s talán már a Mystery Gang is az utolsó akkorjainál tartott, mikor sikerült a körülötte uralkodó kaotikus állapotok közepette a gázba taposni.

A bejegyzés trackback címe:

https://aberralt.blog.hu/api/trackback/id/tr481492242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsilla · http://budapestkirakat.blog.hu 2010.01.16. 14:43:41

nem akarsz kicsit gyakrabban írni?
süti beállítások módosítása